opc_loader
MEDEDELING

I.v.m. VAKANTIESLUITING zullen alle bestellingen tussen zaterdag 20 juli en zondag 4 augustus, weer verzonden worden vanaf maandag 5 augustus. 

Bestellingen op vrijdag 19 juli tot 15:00 uur zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Onze winkel...

Bezoek ook eens onze winkel in Lochem waar we nog meer keuze hebben dan wat we in onze webshop hebben staan. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Albert Hahnweg 28 | Lochem  0573 745001

Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 550 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

Free-motion Quilting

Verbeter je quilten uit de vrije hand terwijl je nieuwe ontwerpen schetst, één eenvoudige vorm tegelijk. Christina Cameli, bestsellerauteur van First Steps to Free-Motion Quilting, komt terug met het perfecte begeleidende boek om je te helpen unieke patronen te quilten, met jouw thuismachine of longarm. Christina is lid van de Portland Modern Quilt Guild en voegt haar frisse esthetiek en passie voor het aanleren van nieuwe vaardigheden aan quilters toe aan meer dan 80 innovatieve ontwerpen uit de vrije hand. Ze werkt vanuit een set van negen eenvoudige vormen, zoals cirkels, golvende lijnen en lussen en leidt je door de basiselementen via eenvoudig te tekenen illustraties. Als je kunt tekenen, kun je het ook quilten!

LET OP ! PATRONEN EN BOEKEN KUNNEN NIET GERUILD WORDEN.

26,95
Laatst bekeken items