opc_loader
MEDEDELING

I.v.m. VAKANTIESLUITING zullen alle bestellingen tussen zaterdag 20 juli en zondag 4 augustus, weer verzonden worden vanaf maandag 5 augustus. 

Bestellingen op vrijdag 19 juli tot 15:00 uur zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Onze winkel...

Bezoek ook eens onze winkel in Lochem waar we nog meer keuze hebben dan wat we in onze webshop hebben staan. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Albert Hahnweg 28 | Lochem  0573 745001

Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 550 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

Free-motion Combinations

Begin met quilten uit de vrije hand en breng uw projecten naar een hoger niveau met bestsellerauteur Christina Cameli. Dit uitgebreide boek is perfect voor quilters die vertrouwd zijn met all-over- en herhaalde ontwerpen. Oefen belangrijke allover-ontwerpen (spiralen, golvende kronkels, vertakkingen, paisleys en kiezelstenen) en begin vervolgens uw combinatiereis met zowel eenvoudige als mooie motieven. Probeer deze meer dan 30 gecombineerde ontwerpen uit en maak vervolgens uw eigen aangepaste ontwerpen en composities.

LET OP ! PATRONEN EN BOEKEN KUNNEN NIET GERUILD WORDEN.

24,95
Laatst bekeken items