opc_loader
Onze winkel...

Bezoek ook eens onze winkel in Lochem waar we nog meer keuze hebben dan wat we in onze webshop hebben staan. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Albert Hahnweg 28 | Lochem  0573 745001

Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 600 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

Print deze pagina:

1.Toepasselijkheid

1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Quiltwinkel Margreet Otto zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing.

1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt.

 

2.Prijzen en betalingen

2.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

2.2 Betaling kan geschieden per vooruitbetaling of bij afhalen in de winkel. Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van de bijschrijving op de bankrekening van Quiltwinkel Margreet Otto.

2.3 Wanneer het voorkomt dat een artikel dat u besteld en reeds betaald heeft, uitverkocht blijkt te zijn, krijgt u het geld van het betreffende artikel binnen 5 werkdagen op uw rekening terug gestort.
 

 

3.Levering

3.1 De door Quiltwinkel Margreet Otto opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden.

3.2 Quiltwinkel Margreet Otto is niet aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging tijdens de verzending.

3.3 De levertijd gaat in zodra de betaling bijgeschreven is, dit is doorgaans 2 tot 3 werkdagen.

 

4.Producten

4.1 Alle aanbiedingen, prijzen en afbeeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten en/of kleurafwijking.

 

5.Retourneren

5.1 U kunt geen stoffen ruilen of retourneren, dit vanwege het feit dat de stoffen door u besteld, op maat gesneden zijn.

5.2 Boeken kunnen niet geruild worden.

5.3 Overige artikelen kunt u ruilen in originele staat binnen 14 dagen. Dus wanneer een verpakking beschadigd of open geweest is, kan het artikel niet geruild worden.