opc_loader
MEDEDELING

I.v.m. VAKANTIESLUITING zullen alle bestellingen tussen zaterdag 20 juli en zondag 4 augustus, weer verzonden worden vanaf maandag 5 augustus. 

Bestellingen op vrijdag 19 juli tot 15:00 uur zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Onze winkel...

Bezoek ook eens onze winkel in Lochem waar we nog meer keuze hebben dan wat we in onze webshop hebben staan. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Albert Hahnweg 28 | Lochem  0573 745001

Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 550 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

Shape by Shape

U kunt eenvoudig met uw machinaal quilten starten. Open Shape by Shape Free-Motion Quilting met Angela Walters en vind creatieve inspiratie op elke pagina. Gebruiksvriendelijk en visueel spannend, de inhoud is eerst verdeeld in drie secties: Blokken, Negatieve Ruimte en Randen. Om het nog toegankelijker te maken, is de sectie Blokken verder georganiseerd in vijf vormen: vierkanten, driehoeken, cirkels, ruiten en zeshoeken. Met een geïllustreerde index, 70 quiltontwerpen uit de vrije hand, kristalheldere instructies en prachtige paginagrote foto's is dit het onmisbare hulpmiddel dat u bij de hand wilt hebben voordat u aan een quiltproject begint.

LET OP ! PATRONEN EN BOEKEN KUNNEN NIET GERUILD WORDEN.

24,95
Laatst bekeken items
24,95