opc_loader
VERZENDING

Wij versturen via Post NL. Momenteel is het erg druk bij Post NL en hebben zij langere levertijden dan normaal. Houd daarom rekening met wijzigingen, welke iedere dag kunnen veranderen. Bedankt voor uw begrip!

Onze winkel...

Bezoek ook eens onze winkel in Lochem waar we nog meer keuze hebben dan wat we in onze webshop hebben staan. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Albert Hahnweg 28 | Lochem  0573 745001

Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 600 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

Tuscany cotton/wool FULL

Tuscany Cotton Wool Blend is een mix van 80% katoen en 20% super-washed wol, die uitermate geschikt is voor quilts in gebruik, zoals een plaid of een quilt voor op bed. Door de toevoeging van de wol is deze tussenvulling lichter in gewicht en dus makkelijker te quilten.

Wasbaar op wolwasprogramma en liggend drogen. Voorwassen wordt afgeraden. Bij gebruik van de wasmachine kan de tussenvulling 3-5% krimpen.

Bij de Tuscany Cotton Wool Blend is de maximale afstand tussen de quiltlijnen 10 cm om uitzakken te voorkomen.

De maat van FULL is 205 x 243 cm.
 

64,00
Laatst bekeken items