opc_loader
Onze winkel...

Bezoek ook eens onze winkel in Lochem waar we nog meer keuze hebben dan wat we in onze webshop hebben staan. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Albert Hahnweg 28 | Lochem  0573 745001

Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 600 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

Orange Blossom Freezer Paper Templates

Maak traditionele orange peels op een snelle, gemakkelijke en nauwkeurige manier met de Orange Blossom Die-Cut Freezer Paper-sjablonen. Met deze nauwkeurig gesneden sjablonen is het niet meer nodig om stencils over te trekken en te knippen en is er geen spelden of appliqueren meer nodig. Zo bespaart u tijd en kunt u de blokken sneller maken! En ze zijn veel nauwkeuriger dan het maken van uw eigen stencils. Dit pakket bevat 25 sets Orange Blossom-sjablonen, gestanst uit CutRite Heavy Duty Freezer Paper en kunnen 4-6 keer worden hergebruikt.

44,95

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items