opc_loader
MEDEDELING

I.v.m. afwezigheid zullen alle bestellingen van vrijdag 23 februari, verzonden worden op maandag 26 februari. 

Local Quilt Shop Contest

De LOCAL QUILT SHOP CONTEST is in het leven geroepen door ByAnnie.com en sponsoren om de inspanningen van lokale quiltwinkels onder de aandacht te brengen en het grote publiek de kans te geven hun waardering te tonen. Je kunt stemmen tussen 27 januari en 29 februari 2024.
Stem je ook op ons?

https://www.lqscontest.com/vote/

Onze winkel...

Bezoek ook eens onze winkel in Lochem waar we nog meer keuze hebben dan wat we in onze webshop hebben staan. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Albert Hahnweg 28 | Lochem  0573 745001

Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 600 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

Supreme Slider

Deze Supreme Slider van The Gypsy Quilter is een geweldig product om het machinaal quilten makkelijker te maken. Deze herbruikbare Teflon sheet heeft twee lagen; de onderkant heeft een plaklaag waardoor je het goed op de plek kan houden en is weer makkelijk te verwijderen. De bovenkant maakt je werkoppervlak gladder zodat je veel minder wrijving hebt en beter kunt machinequilten. De Telfon sheet kun je naar je eigen maat knippen.

31,50
Laatst bekeken items
31,50