opc_loader
Patchwork & Quiltdagen Rijswijk

Van 11 t/m 13 april zijn wij met standnummer 12 te vinden op de Patchwork & Quiltdagen in Rijswijk en zullen alle bestellingen t/m 8 april tot 15:00 uur nog verzonden worden. Alle bestellingen vanaf 8 april na 15:00 uur zullen weer 

verzonden worden

vanaf 15 april a.s.

Onze winkel...

Bezoek ook eens onze winkel in Lochem waar we nog meer keuze hebben dan wat we in onze webshop hebben staan. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Albert Hahnweg 28 | Lochem  0573 745001

Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 600 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

Fusible Bias Tape Maker 9mm

10,75
Dit product is momenteel niet leverbaar
Beschrijving

U kunt met behulp van een strijkbout en deze biasbandmaker van elke quiltstof naar keuze uw eigen bias band maken.

Ontworpen om te worden gebruikt met  Fusible Web (5mm breedte). Plaats de hitte gevoelige tape in de bovenste groef en de strook van de stof in de onderste groef en maak zo op een snelle manier uw eigen plakbare bias band!

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items