opc_loader
Onze winkel...

Bezoek ook eens onze winkel in Lochem waar we nog meer keuze hebben dan wat we in onze webshop hebben staan. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Albert Hahnweg 28 | Lochem  0573 745001

Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 600 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

Stofpakket Kaffe Fassett Cool Steps

In dit stofpakket zitten alle benodigde stoffen om de quilt-top te maken van de Cool Steps van Kaffe Fassett. De ACHTERKANT en BINDING is NIET INBEGREPEN bij dit stofpakket.

Om deze quilt te maken, heb je het boek Kaffe Fassett's Quilts in Burano nodig. De kant en klare maat van de quilt is : 77,5" x 94" / 197 x 239cm.

Let op; er zit 1 vervangende stof in dit pakket omdat bepaalde dessins uit de collectie genomen zijn. Met de vervangende stof blijft u dezelfde uitstraling houden.

194,95
Laatst bekeken items