opc_loader
Patchwork & Quiltdagen Rijswijk

Van 11 t/m 13 april zijn wij met standnummer 12 te vinden op de Patchwork & Quiltdagen in Rijswijk en zullen alle bestellingen t/m 8 april tot 15:00 uur nog verzonden worden. Alle bestellingen vanaf 8 april na 15:00 uur zullen weer 

verzonden worden

vanaf 15 april a.s.

Onze winkel...

Bezoek ook eens onze winkel in Lochem waar we nog meer keuze hebben dan wat we in onze webshop hebben staan. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Albert Hahnweg 28 | Lochem  0573 745001

Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 600 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

Patroon Folk Flower

De Folk Flower Quilt van Anna Maria Horner wordt uitgelegd met reverse appliqué; een techniek die ideaal is om ronde vormen soepel te houden zonder teveel stoflagen. Maar het patroon is uiteraard ook goed te maken met de traditionele applicatietechniek. Het patroon bevat 4 variaties in maten. 

LET OP ! PATRONEN EN BOEKEN KUNNEN NIET GERUILD WORDEN.

12,95
Laatst bekeken items