opc_loader
Onze winkel...

Bezoek ook eens onze winkel in Lochem waar we nog meer keuze hebben dan wat we in onze webshop hebben staan. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Albert Hahnweg 28 | Lochem  0573 745001

Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 600 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

Millefiori Quilts 5

Willyne veroverde de harten van quilters overal ter wereld. Kijk maar naar de hoeveelheid van de beroemde Passacaglia, van Millefiori Quilts 1, die elk jaar en bij elke wedstrijd verschijnt! Haar snelheid bij het maken van alle blokken en het samenstellen ervan in uitmuntende composities wordt alleen geëvenaard door haar passie voor levendige kleuren en haar enthousiasme bij het maken van nieuwe quilts met duizenden kleine stukjes stof. In dit vijfde deel in de Millefiori-serie staan 17 prachtige quilts. 

LET OP ! PATRONEN EN BOEKEN KUNNEN NIET GERUILD WORDEN.

32,00
Laatst bekeken items