opc_loader
MEDEDELING

I.v.m. VAKANTIESLUITING zullen alle bestellingen tussen zaterdag 20 juli en zondag 4 augustus, weer verzonden worden vanaf maandag 5 augustus. 

Bestellingen op vrijdag 19 juli tot 15:00 uur zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Onze winkel...

Bezoek ook eens onze winkel in Lochem waar we nog meer keuze hebben dan wat we in onze webshop hebben staan. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Albert Hahnweg 28 | Lochem  0573 745001

Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 550 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

English Paper Piecing Workshop

Houd je van heldere, geometrische quiltontwerpen, maar vraag je je af hoe je zulke scherpe punten en nauwkeurige stukjes kunt krijgen? English paper piecing is de oplossing en deze collectie laat zien hoe je je eigen patchworkprojecten kunt naaien, zelfs als je nog nooit eerder een quilt heeft gemaakt. 
English paper piecing (EPP) is een traditionele patchworktechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van papieren malletjes die met de hand aan elkaar worden genaaid in plaats van machinaal patchwork. Dit proces van met de hand naaien is zowel mindful als rustgevend en het feit dat het niet afhankelijk is van een naaimachine, maakt EPP tot het perfecte banknaaiproject.
Jenny Jackson is een expert op het gebied van EPP en demonstreert de techniek en presenteert haar patronen al een aantal jaren op ambachtelijke tv-kanalen en tijdschriften. Ze heeft deze verzameling technieken en patronen gemaakt voor moderne EPP-projecten voor thuis, waaronder enkele werkelijk opvallende, grote quilts. Jenny houdt je bij tijdens het EPP-proces, zodat je, zelfs als je het nog nooit eerder hebt geprobeerd, projecten kunt voltooien om trots op te zijn. Zelfs als je al enige ervaring hebt met EPP, deelt Jenny haar tips en trucs voor snellere en scherpere resultaten, zodat jij je vaardigheden kunt verbeteren. 
Er zijn 18 projecten voor thuis in verschillende maten, zodat u een quilt op ware grootte kunt opbouwen, maar je kunt ook een aantal kleinere projecten zoals onderzetters, wandkleden en kussens maken.

LET OP ! PATRONEN EN BOEKEN KUNNEN NIET GERUILD WORDEN.

24,95
Laatst bekeken items