opc_loader
MEDEDELING

I.v.m. VAKANTIESLUITING zullen alle bestellingen tussen zaterdag 20 juli en zondag 4 augustus, weer verzonden worden vanaf maandag 5 augustus. 

Bestellingen op vrijdag 19 juli tot 15:00 uur zullen nog dezelfde dag verzonden worden.

Onze winkel...

Bezoek ook eens onze winkel in Lochem waar we nog meer keuze hebben dan wat we in onze webshop hebben staan. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Albert Hahnweg 28 | Lochem  0573 745001

Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 550 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

stofpakket Flower Power Quilt

Deze quilt (2,18m x 2,18m), is ontworpen door Robin Ruth Design, waar ze de stoffen heeft gebruikt uit de collectie 'Brave' van Anna Maria Horner. 

Voor deze schitterende quilt heb je een speciale ruler nodig (Fat Robin 16-Point Book/Ruler Combo) waarmee je mbv een snelle snij- en naaitechniek de compass maakt. Op de site van Robin Ruth Design vind je zeer duidelijke video tutorials over hoe te werken met deze ruler.

In dit stofpakket heb je alle stof uit de collectie ‘Brave' voor de quilt top, incl. binding. De ACHTERKANT en het PATROON is NIET INBEGREPEN. Het PATROON is verkrijgbaar als PDF bij www.robinruthdesign.com.

255,00 245,00

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
255,00 245,00