opc_loader
Merken
Winkelwagen
Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 500 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

Creative Stitching - Second Edition

Dit boek bevat stap voor stap beknopte schriftelijke instructies, samen met duidelijke illustraties, voor meer dan 70 van Sue's favoriete steken. Inbegrepen zijn close-up, kleuren, fotografische voorbeelden van elk van de gebruikte steken. Het begin van 'Creative Stitching' geeft u een gedetailleerd overzicht van de naalden en threads die Sue gebruikt en door het hele boek heen kleurenfoto's van Sue's werk.

Gepubliceerd in december 2017. Deze herziene tweede editie bevat meer dan 20 nieuwe steken, nieuwe zeer gedetailleerde illustraties en foto's, een nieuw hoofdstuk 'Steekvariaties' en een bijgewerkt hoofdstuk 'Naalden en naalden'. Het perfecte kleine formaat is spiraalgebonden om open te blijven voor de pagina die u gebruikt. 

Boeken kunnen niet geruild worden.

32,00
Dit product is momenteel niet leverbaar
Laatst bekeken items