opc_loader
Onze winkel...

Bezoek ook eens onze winkel in Lochem waar we nog meer keuze hebben dan wat we in onze webshop hebben staan. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Albert Hahnweg 28 | Lochem  0573 745001

Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 600 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

Printable cotton fabric

Afdrukbare katoenen stof is een witte stof op basis van katoen met een ingebouwde rug. Hoewel de stof meestal een stabilisator nodig heeft om deze op zijn plaats te houden om goed te maaien, betekent de ingebouwde steun van dit materiaal dat deze klaar is om te snijden zonder verder voorbereidend werk. De backing houdt ook het stoffenvel stevig vast, zodat u het door een printer kunt sturen om aangepaste patronen of afbeeldingen op het oppervlak af te drukken. Nu kunt u uw eigen aangepaste stof maken voor projecten die u op maat wilt maken. Druk eenvoudig een afbeelding op het afdrukbare katoenen canvas en snij de contour uit. De rug van de stof kan dan worden weggescheurd, waardoor u een op maat gesneden uitgesneden stuk stof krijgt dat u kunt naaien.

Oppervlakte kleur: Wit
Afmetingen:  8 vellen van 21,5 cm x 27,9 cm 
Zelfklevende achterzijde: Nee
Afdrukbaar oppervlak: Ja (alleen inkjetprinter)
 

14,85
Laatst bekeken items