opc_loader
VERZENDING

Ivm de Covid-19 lockdown zijn er via Post NL langere levertijden dan normaal. Houd daarom rekening met wijzigingen, welke iedere dag kunnen veranderen. Bedankt voor uw begrip!

Due to the Covid-19 lockdown in the Netherlands shipping through Post NL take much longer then usual. Please keep this in mind. Thank you for understanding!

Merken
Winkelwagen
Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 375 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers werken allemaal met hetzelfde kleurenpalet, waardoor ze altijd goed te combineren zijn! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

Printable cotton fabric

Afdrukbare katoenen stof is een witte stof op basis van katoen met een ingebouwde rug. Hoewel de stof meestal een stabilisator nodig heeft om deze op zijn plaats te houden om goed te maaien, betekent de ingebouwde steun van dit materiaal dat deze klaar is om te snijden zonder verder voorbereidend werk. De backing houdt ook het stoffenvel stevig vast, zodat u het door een printer kunt sturen om aangepaste patronen of afbeeldingen op het oppervlak af te drukken. Nu kunt u uw eigen aangepaste stof maken voor projecten die u op maat wilt maken. Druk eenvoudig een afbeelding op het afdrukbare katoenen canvas en snij de contour uit. De rug van de stof kan dan worden weggescheurd, waardoor u een op maat gesneden uitgesneden stuk stof krijgt dat u kunt naaien.

Oppervlakte kleur: Wit
Afmetingen:  8 vellen van 21,5 cm x 27,9 cm 
Zelfklevende achterzijde: Nee
Afdrukbaar oppervlak: Ja (alleen inkjetprinter)
 

14,85
Dit product is momenteel niet leverbaar
Verzendmethode
Post NL:
4,50
Levertijd:
1 - 2 dagen
Laatst bekeken items