opc_loader
Onze winkel...

Bezoek ook eens onze winkel in Lochem waar we nog meer keuze hebben dan wat we in onze webshop hebben staan. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Albert Hahnweg 28 | Lochem  0573 745001

Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 600 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

Modern Building Blocks - gesigneerd

Door Brigitte Heitland gesigneerd! Modern Building Blocks, het eerste boek wat Brigitte Heitland uitbrengt via Quiltmania. Maar sommigen zullen al wel de moderne stijl van Brigitte herkennen, want zij heeft namelijk al eerder patronen in het tijdschrift van Quiltmania gepubliceerd gehad. In dit Engelstalige boek vind je 6 verschillende projecten, waar zij gebruik maakt van verschillende blokken waarmee je met verschillende maten en kleurenschema's kunt variëren. De patronen zijn gedetailleerd en goed uitgelegd' o.a. aan de hand van foto's. Het perfecte boek voor diegene die van een moderne benadering van quilten houdt. 

LET OP ! PATRONEN EN BOEKEN KUNNEN NIET GERUILD WORDEN.

28,00
Laatst bekeken items