opc_loader
Onze winkel...

Bezoek ook eens onze winkel in Lochem waar we nog meer keuze hebben dan wat we in onze webshop hebben staan. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Albert Hahnweg 28

Lochem

0573 745001

Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 600 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

Merken
Winkelwagen

Bauhaus Quilt Kit

De Bauhaus quilt, ontworpen door Brigitte Heitland voor Moda Fabrics. Deze Bauhaus quilt kit bevat : alle benodigde stof uit de collectie ‘EVEN MORE PAPER’  en de 'GRUNGE' voor de quilt top, incl. binding. De ACHTERKANT is NIET INBEGREPEN bij de kit. Ook is bij de kit het patroon inbegrepen met patroondelen op ware grootte, duidelijke illustraties en werkbeschrijving. De kant en klare maat van de quilt is 85 x 85 inch.

195,00
Laatst bekeken items