opc_loader
VERZENDING

Ivm de Covid-19 lockdown zijn er via Post NL langere levertijden dan normaal. Houd daarom rekening met wijzigingen, welke iedere dag kunnen veranderen. Bedankt voor uw begrip!

Due to the Covid-19 lockdown in the Netherlands shipping through Post NL take much longer then usual. Please keep this in mind. Thank you for understanding!

Merken
Winkelwagen
Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 375 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers werken allemaal met hetzelfde kleurenpalet, waardoor ze altijd goed te combineren zijn! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

booklet Imperial Blooms

Geïnspireerd door het hoogversierde Suzani-tribale textiel dat in Centraal-Azië is gemaakt, is Imperial Blooms met een afmeting van 41 x 41 inch, een wandkleed gemaakt van handgeverfde wol, fluweel, evenals katoenen stoffen. Imperial Blooms bevat meer dan dertig siersteken, die zich lenen voor de schoonheid van het Suzaanse kunstenaarschap.

LET OP ! PATRONEN EN BOEKEN KUNNEN NIET GERUILD WORDEN.

25,00
Verzendmethode
Post NL:
4,50
Levertijd:
1 - 2 dagen
Laatst bekeken items