opc_loader
Onze winkel...

Bezoek ook eens onze winkel in Lochem waar we nog meer keuze hebben dan wat we in onze webshop hebben staan. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 - 15:30 uur.

Albert Hahnweg 28

Lochem

0573 745001

Kaffe Fassett Collective

We hebben meer dan 600 stoffen van Kaffe Fassett Collective in onze collectie. Naast de schitterende stoffen van de ontwerper Kaffe Fassett zelf, zijn er ook stoffen van Brandon Mably en Philip Jacobs. Deze ontwerpers leveren het artwork aan waarbij Kaffe Fassett de kleuren bepaald uit het palet waar hij al meer dan 25 jaar mee werkt. Hierdoor zijn ze altijd goed onderling te combineren! Kaffe Fassett brengt 2 nieuwe collecties per jaar uit.

Merken
Winkelwagen

stofpakket Made my Day Quilt

Deze quilt (2,13m x 2.13m), is ontworpen door Anna Maria Horner, waar ze de stoffen heeft gebruikt uit haar collectie ‘Made my Day'. Met de fussy cut methode komen de bloemen extra mooi uit.

In dit stofpakket heb je alle stof (19,37m) uit de collectie ‘Made my Day’ voor de quilt top, incl. binding. De ACHTERKANT is NIET INBEGREPEN. Het PATROON is verkrijgbaar als PDF bij www.annamariahorner.com.

LET OP; de twee solids uit dit patroon zijn vervangen door een andere basisstof met dezelfde kleur.

369,95
Laatst bekeken items